UAVision Nordic AB
Våra Innovationer

Våra innovationer

Välkommen till UA Vision Nordic ABs innovationsverkstad. Här kan du få en exklusiv inblick i några av de spännande innovationer vi utvecklar för att förbättra världen. Vi är ett techbolag med en passion för att leverera avancerade tekniska lösningar som gör skillnad i samhället.


I samarbete med ledande experter och som medlemmar i Founders Loft, vår prestigefyllda inkubator har vi möjlighet att snabbt utveckla och förverkliga våra idéer. Vi är stolta över att ha blivit verifierade av Almi och beviljade såddfinansiering av Västra Götalandsregionen, vilket bekräftar kvaliteten och potentialen i våra innovationer.


Nedan kan du få en första inblick i vårt arbete, även om vi inte kan avslöja alla detaljer ännu. Vi har spännande och banbrytande lösningar på gång som kommer att revolutionera räddningstjänsten och bidra till att rädda liv och skydda samhällen på ett mer effektivt sätt.


Vi är öppna för samarbete med finnansiärer som delar vår vision och vill vara med och forma teknologi för framtiden. Genom att bli en del av vårt nätverk kan du få exklusiv tillgång till vår utvecklingsprocess och vara med och påverka hur våra innovationer blir verklighet.


Vi ser fram emot att dela mer information med dig och diskutera hur vi tillsammans kan göra en positiv samhällspåverkan. Kontakta oss för att utforska möjligheterna och vara med och forma framtidens teknologi.

Let's work together!

Get in Touch


Call Marcus på +46 708-84 68 39 or senda an email to marcus.aronsson@uavision.se

Call Andreas på +46 730-34 34 73 or send an email to andreas.eriksson@uavision.se

Call Peter på +46 705-28 95 25 or send an email to peter.orrestrand@uavision.se

or just fill in the from below. 


We're looking forward to meeting you!