UAVision Nordic AB
Drönarfotogafering

Drönarfotografering

Behöver ni bilder eller filmer från ovan mark? UA Vision har professionella drönarfotografer och flyger drönare som passar för alla uppdrag så som inspektioner, dokumentering av byggprojekt, flygfotografering av fastigheter, kontor, gårdar och bostäder.

Du som beställare behöver aldrig oroa dig för lagar och regler då vi har full koll på vad som gärller. UA Vision är registrerad operatör, vi och vår vår utrustning är försäkrad och våra anställda godkända fjärrpiloter.


  Om tjänsten drönarfotografering

  Drönarfotografering kan ske med olika sensorer såsom vanlig kamera, IR eller multispektralsensor.

  Kontakta oss så diskuterar vi vad vi kan hjälpa dig med.


  Projektdokumentation Vi har medverkat och dokumenterat flertalet brandtester och prov. 

  Företagsreklam Marknadsför ert företag med bilder från ett nytt perspektiv. 

  Fastighetsbilder vid försäljning Genom att flygfotografera eller filma fastigheter, tomter och områden får du en bättre beskrivning av objektet. 

  Privata drönarbilder Vill Du ha ett vackert foto på ditt hus, sommarstuga, eller familjegården från ovan? Det kan bli en vacker tavla i vardagsrummet.

  Byggföretag Kompletta dokumentationer av fastigheter, tomter och områden från hög höjd och varierade vinklar visar avstånd till tillfartsleder och närliggande anläggningar. Inspektion av hustak och andra byggnader.

  Höghöjdsdokumentering Besiktning av vindkraftverk och andra saker på mycket hög höjd. Vi kan göra livet enklare för alla typer av inspektioner. Nu kan ni spara både tid och pengar med att inspektera med drönare.

  Journalistik Vid speciella nyhetshändelser kan filmer från van med drönare ge en helhetsbild som kan vara mycket svår att uppnå från marken.

  Jord- och skogsbruk Kontrollera dina åkrar och eller skogar med drönare. Drönaren ger dig möjlighet att kunna inspektera dina marker.  Kontakta oss för offert