UAVision Nordic AB
Om oss

Om oss

Vi kan drönare, drönarteknik och handhållna kameror med olika sensorer. Vi arbetar med vanliga visuella kameror, IR och ultraljudssensorer, lidar mm.

Våra kunder är både privatpersoner och företag så som anläggningsföretag, sågverk, fjärrvärme-och elleverantörer, kommuner och myndigheter. Uppdragen består oftast av fotografering eller filmning av något eller någon fastighet från ovan, temografering av elinstallationer, inspektion av solcellanläggningar, linjebesiktning, identifiering av fjärrvärmeläckage och brister i isolering. Vi har vid ett flertal tillfällen medverkat och dokumenterat brandtester av olika slag.

Du som kund kan alltid känna dig trygg då du alltid är i fokus. Vi vill att när vi levererar vår produkt till er så kan du alltid känna dig 100% nöjd och att vi kan göra detta gång efter gång. Letar du efter en produkt eller tjänst som vi inte har i vår prislista? Det gör inget! Vi är lösningsorienterade och kan med vårt kontaktnät hitta just den produkten som du letar efter. Vi kan ge dig en skräddarsydd lösning och den går att förändra under resans gång om så krävs. Vi kommer kunna ge er möjlighet att växa eller leverera bättre och säkrare produkter, hållbarare samhälle både inom miljö och ekonomi. Läs mer om våra tjänster här: www.uavision.se/tjanster.

Vi är inte stora men vi har stor kunskap, vi är ambitiösa och duktiga. Vi kan ofta besöka er och leverera en produkt eller tjänst på kort varsel. Det är vi stolta över.


UA Vision Nordic AB Drönare UAV UAS RPAS DJI Matrice Mavic IR RTK lidar brand litium batterier 


Projektkompetens och Expertis

Expertområden

Drönarflygning

Termografering

IR-Kameror

Drönare

Brandtester

Filmning

Flygfoto


CONTACTS & LOCATION

Feel free to to reach out to us - we’d love to talk to you!